Thursday, 16 August 2012

HOOREY!! HOME SWEET HOME..

OKEY..finally, SAMPAI rumah jgak..semalam PARENTS jemput pukul 4.30 RABU tp sampai rumah pukul 2.00 PAGI..jauh kan RUMAH aku?? haha..takdela..semalam LAMBAT sampai sebab aku pergi SHOPPING dulu..ade lagi barang yang tak sempat BELI hari tu..BEST gile shopping semalam..tapi aku nak SHARE sikit RAHSIA aku..setiap kali pergi SHOPPING mesti aku akan MERAJUK..tu perkara WAJIB yang akan aku buat setiap kali pergi SHOPPING..haha..bile pikir-pikir balik SENGAL jugak aku  ni kan..ADOYAI..RAYA?? nnt la aku WISH raya ye?? bile da nak dekat RAYA nnt baru aku wish tau..okey la bye guys..

No comments:

Post a Comment