Monday, 29 October 2012

COMEL LA PLAK..












COMEL KAN?? SUKE TENGOK..

CIPLAK DARI BUKU YANG BERJUDUL JADILAH WANITA YANG PALING BAHAGIA..

NI LA BUKU DIA..

  • SEYUMAN itu tidak memberatkan malah banyak memberi manfaat..
  • SEYUMLAH, jika kita ingin orang lain tersenyum kepada kita..
  • HINDARI memaki hamun orang lain seperti kita menghindari wabak penyakit..
  • BELAJARLAH dari kegagalan..
  • belajar BERSABAR dari wanita yang bernama ASIYAH (isteri Firaun), SETIA dari KHADIJAH (isteri nabi SAW), JUJUR dari AISYAH ( isteri nabi SAW yang paling muda umurnya), dan TEGUH HATI dari FATIMAH (puteri nabi SAW)..
  • ALAT penghantar kebahagiaan yang cepat ke hati orang lain adalah senyuman tulus dari hati..
  • TANAMKAN dalam khayalanmu tentang kejayaan dan biarkan dia tertulis dalam hatimu..
  • ADA satu jalan menuju kejayaan iaitu berhenti mengejar sesuatu yang tidak mampu kita raih..
  • KEHIDUPAN ini lebih singkat dari apa yang kita bayangkan justeru itu janganlah kita membuat kehidupan ini lebih singkat lagi..
  • JANGAN kita tangisi apa yang dah berlaku dan jangan hamburkan air mata dengan sia-sia kerana cara apa pun kita tidak akan dapat mengembalikan apa yang sudah berlaku..  

Friday, 19 October 2012

TAMAT SUDAH SEM 3...ALHAMDULILLAH..

oke..alhamdulillah tamat suda sem 3 aku..sekarang ni cuti sem..nnt bulan 12 masuk la balik..tak lame mane pon cutinya..6 minggu JE..JE oke.haha..lepas ni takot result pulak..adoyai..n org pertama yang akan cek result MAMA aku..TAKOT...hopefully aku dapat result yang baik..AMINN..oke la..aku tak banyak sgt idea harini..lain kali jela aku update lagi..oke bye..