Sunday, 10 February 2013

WELCOME BACK..

hye assalamualaikum..
da lame rasenye tak update blog..wakaka..
busy la..ape yang busy entah la..
nak kate study rasenye tak pon..
tp mase cepat gile berlalu..
so remember ye cik saidatul hidayah..
YOUR TIME IS LIMITED..SO PLEASE DONT WASTE IT..
itu je yang mampu aku update..
no idea right now..
last but not least..
ALL IS WELL..


Friday, 30 November 2012

RUMAH KATA PERGI UITM KATA MARI..

rumah kata pergi uitm kata mari..adoyaiii..alamak..cuti panjang sudah habis la kak long..adoiiii..nak cuti lagi boleh tak?? ni la salah sorang yang da bagi betis nak paha..eh betol ke peribahasa tu?? betol la kot kan..esok dah balik uitm..mmg la tak jauh tp adela dalam 2 hours perjalanan..mesti aku rindu rumah nanti..especially my beloved sista..yela..dia je yang ade kat rumah ngan aku..rindunyeeeee la nnt..mesti nangis..cengeng la kau ni saidatulhidayah..takpela every two weeks aku balik rumah jugak nanti..sem baru azam baru..really hope aku dpt lect yang baik n sporting..dan jugak berharap sgt yang subjek part 4 ni aku bole follow..amin..semoga aku akan kekalkan prestasi aku..insyaALLAH.. :P

Tuesday, 27 November 2012

ROOMMATE..



assalamualaikum.. :D
hye u ols ..
harini aku hepy sangat-sangat..
sebab ape??
sebab finally aku n kak ida (SITIZURAIDAH BINTI ARIFFIN) dpt jd roomate..
wah..best gile la..before ni mmg la kite org roommate tp roommate secara harammm..
kenape haram??
hihi..sebabnya mase aku part 2 aritu aku merempat bilik kak ida..jd pendatang asinggg la..
then mase part 3 kak ida plak jd pendatang asing kat bilik aku..
but now no more pendatang asing..coz kami roomate yang halallll..walaweh..
ALHAMDULILLAH..at last..
penantian aku n kak ida untuk menjadi roomate dan classmate yang sengal tercapaiii..
hopefully after this our relationship akan menjadi lebih erat..
dan takde gado-gado..yela kan everyday menatap muke org yang same..takot bosan jela nnt..
kalau ade yang tak puas hati kite bincang elok-elok oke...
I<3U KAK IDA...mmuaahhmuahhh..


Friday, 23 November 2012

SAKIT UNTUK CANTIK

    




wah wah wah,,title nak gempak je kan..tu la tajuk primadona astro prima harini..okey la aku nak komen sikit..bukan comment but just give my own opinion..aku rase manusia ni semua cantik..sebab ALLAH telah menciptakan kita sebaik-baik rupa..lagipun makna cantik ni kan luas..ade yang assume cantik ni tak semestinya dari wajah saje..behavior dah baik pun kire cantik jugak..buatpe muke cantik tapi perangai entah pape..cantik kan perangai dulu..cewah..semua manusia dah cantik..jangan risau la..tak payah la susah susah nak cucuk sane cucuk sini..makan pil sane makan pil sini..tak payah la..buang duit je lebih..in a nut shell tak payah la nak sakit untuk cantikk ye..chowww..


“THE LOVE OF FAMILY IS LIFE'S GREATEST BLESSING"



spent time with beloved family..gocchaaa..at PIZZA..ni adela sikit pic sebagai kenangan..bukan senang dapat kumpul satu family macam ni..masing-masing busy kan..wah wah wah..tapi pic makanan takdela..duty aku snap pic family je..makanan my sister's duty..so here we are..ENJOY..

FAMILY isn't just about sharing the same genetics but FAMILY is when you love someone to death and you would DO anything for them you TRUST them TAKE CARE of them and in return they do the same..


Photo
adik
Photo
kak ain
Photo
saya comel hihihihi
Photo
abang epoi
Photo
mama
Photo
ayah

Sunday, 11 November 2012

SYUKUR..

relax bukan main- kak ida text (daya esok result klua kan) - mule kelam bak gua kelam - text aja (result klua esok ke) - aja reply ye - bertambah kelam - teringat tak solat asar lagi terus solat doa bukan main panjang - malam x on9 pun takot punye pasal - tidur awal - tapi tak lena - 6.30 bangun solat subuh - teros cek email - dapat result - tak percaya sambil gosok gosok mate - dua kali tgk tetap same kirenye betol la kan - SEYUM SAMBIL MATE BERAIR TERHARU - TERIMA KASIH YA ALLAH.. :)