Friday, 23 November 2012

SAKIT UNTUK CANTIK

    




wah wah wah,,title nak gempak je kan..tu la tajuk primadona astro prima harini..okey la aku nak komen sikit..bukan comment but just give my own opinion..aku rase manusia ni semua cantik..sebab ALLAH telah menciptakan kita sebaik-baik rupa..lagipun makna cantik ni kan luas..ade yang assume cantik ni tak semestinya dari wajah saje..behavior dah baik pun kire cantik jugak..buatpe muke cantik tapi perangai entah pape..cantik kan perangai dulu..cewah..semua manusia dah cantik..jangan risau la..tak payah la susah susah nak cucuk sane cucuk sini..makan pil sane makan pil sini..tak payah la..buang duit je lebih..in a nut shell tak payah la nak sakit untuk cantikk ye..chowww..


No comments:

Post a Comment