Friday, 30 November 2012

RUMAH KATA PERGI UITM KATA MARI..

rumah kata pergi uitm kata mari..adoyaiii..alamak..cuti panjang sudah habis la kak long..adoiiii..nak cuti lagi boleh tak?? ni la salah sorang yang da bagi betis nak paha..eh betol ke peribahasa tu?? betol la kot kan..esok dah balik uitm..mmg la tak jauh tp adela dalam 2 hours perjalanan..mesti aku rindu rumah nanti..especially my beloved sista..yela..dia je yang ade kat rumah ngan aku..rindunyeeeee la nnt..mesti nangis..cengeng la kau ni saidatulhidayah..takpela every two weeks aku balik rumah jugak nanti..sem baru azam baru..really hope aku dpt lect yang baik n sporting..dan jugak berharap sgt yang subjek part 4 ni aku bole follow..amin..semoga aku akan kekalkan prestasi aku..insyaALLAH.. :P

No comments:

Post a Comment