Saturday, 22 September 2012

SETTLE SUDAH,,

okey..alhamdullilah akhirnya settle sudah quiz dan test..walaupun aku jwb ikot suke je tp lega la jugak da settle n now focus pada final..final kena buat elok-elok nak backup balik quiz n test yang aku jawab entah papetu..susah kot..tu la sape suruh tak bace buku...PADANMUKEAKU..last week aku rase minggu yang sgt mencabar dan perlukan ketahanan mental yg sgt kuat..cewah over sudah..yela..last week aku kene jawab QUIZ155 & COMMON TEST167 & TESTCSC134 & QUIZ ONLINE CSC134 & COMPREHENSIVE TEST 200 & HBU131 @ KOKO LA TU..then aku kena SUBMIT VIDEO MANDARIN dan di kesempatan ni aku nak thanks kat SITI HAJAR OHMAN BASAL sebab edit video ni..jasamu dikenang..thanks KAWAN..submit ASSIGNMENT 155 n submit assignment CSC134..banyak gile aku rase dan minggu tu aku stress betol...kalau aku stress 2 perkara wajib yang akan aku bt ialah MAKAN BEBANYAK n MENANGIS..haha...sengal je..

LEGA GILEEEE BEBB

No comments:

Post a Comment