Wednesday, 22 August 2012

DAH BALIK RUMAH

okey..aku dah balik rumah setelah ENAM hari berada di kampung..RAYA tahun ni aku still dapat BANYAK duit raya dari AUNT UNCLE COUSIN..ALHAMDULILLAH..rezeki..as long as aku tak KERJA lagi aku akan dapat duit raya..banyak jugak la sebab campur sekali dengan BEFDAY aku..kalau kat KAMPUNG aku belah mama BEFDAY kite orang akan sambut ikut BULAN..saje je la nak mengeratkan SILATURAHIM..walaupun dah LEPAS befday aku tapi tetap dapat HADIAH jugak..haha..seronok..seronok..dapat makan KEK jugak..haha..okey bye..


duit raya nak maasuk bank senang nak bayar duit PTPTN nnt..haha


lebih kurang la kek yang aku makan aritu time befday aku..

No comments:

Post a Comment